Priser og tilbud til private


Jeg har en grundlæggende fascination for mennesker og jeg syntes først og fremmest, at et godt portræt skal udstråle deres personlighed. Der er ikke to mennesker der er ens - og det mener jeg heller ikke, at portrætter bør være.

Det er også meget vigtigt at holde sig øje, hvad billederne skal bruges til. Der er eksempelvis meget stor forskel på et portræt som skal i glas og ramme på bedsteforældrenes kommode og et portræt som skal bruges som profilbillede på sociale netværk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om, hvordan vi sammen finder den bedste løsning på lige netop dine fotografiske behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Portræt billeder
Der er grundlæggende tre måder, vi kan mødes på i forbindelse med din fotosession. Du kan komme til mig - jeg kan komme til dig - eller vi kan mødes et-eller-andet-sted, som enten betyder noget for dig eller blot udgør en særligt flot og velegnet baggrundskulisse. Der er mange faktorer som spiller ind - inkl. vejret - så kontakt mig og lad os tage en snak om hvad der giver de bedste rammer for et spændende og personligt portræt.


Portrætter af mindre børn
Mindre børn er mest trygge i deres vante omgivelser. Deres personlighed skinner bedst igennem, når de slapper af eller har det sjovt. De bedste billeder opnås ofte hjemme hos jer, på en legeplads de kender eller ved det gode klatretræ i skoven. Årstiden er dog en væsentlig faktor og om vinteren er det ofte bedst med de mere kontrollerede studieforhold.

Husk at tænke over hår og tøj m.m. til jeres fotosession. Billeder af nyfriserede børn i nystrøget tøj er ikke nødvendigvis de bedste, sjoveste eller dem som afspejler børnenes personlighed - men det bør være et bevidst valg.


Familiebilleder / Gruppebilleder
Familiefotografering og gruppefotos kræver naturligvis lidt mere plads end portrætter. Ofte kan de bedste resultater opnås i sommerhalvåret on-location, på et sted som enten har en betydning for jer - og dermed tilføjer billedet ekstra indhold og værdi - eller hvor der simpelthen er smukke omgivelser og mulighed for at lade kreativiteten komme til udtryk.Priser

Jeg har fast pris på tre standard opgaver, ved øvrige opgaver giver jeg et tilbud, når vi har haft en snak om dine ønsker til hvad opgaven skal omfatte.

De tre standardopgaver med fast pris er:

1. Profilbilleder på hvid eller sort baggrund. Fotosession foregår på min adresse og har en varighed af ca. en halv time. Pris 250 kr + moms.

2. Studieportrætter på hvid baggrund. Fotosession foregår på min adresse og har en varighed af ca. en time. Pris 500 kr + moms.

3. Portræt/familie foto on-location. Fotosession foregår on-location i en afstand af maksimalt 20 km fra min adresse og har en varighed af op til to timer. Pris 1000 kr + moms.

Jeg udvælger de bedste billeder fra din fotosession, gennemfører grundlæggende justering og evt. let retouchering. Disse billeder placeres i et passwordbeskyttet album på egballe.dk, hvorfra du kan downloade billederne i fuld opløsning og/eller bestille print direkte fra udvalgte leverandører i England. Billederne leveres i jpg formatet og sRGB farverum, men andre formater eller print kan leveres efter aftale. Afhængigt af opgavens omfang, kan der gå fra to dage til en uge fra billederne bliver taget, til det endelige resultat er tilgængeligt på hjemmesiden.

Ved større arrangementer som f.eks. familiefester, forlovelser, foreningsarrangementer, fødselsdage, idrætsbegivenheder m.m. er du meget velkommen til at kontakte mig og få et tilbud på en fast pris.
Eksempel: Tilbud på et større arrangement: 

Op til 6 timers fotografisk dækning af din begivenhed on-location.
Afhængigt af arrangementstype vil dette typisk resultere i mellem 150 og 200 billeder efterbehandlet og leveret + evt. op til 5 portrætter efterbehandlet og retoucheret.
Billederne bliver leveret i et passwordbeskyttet album til download i fuld opløsning. Der kan bestilles print direkte fra albummet.
Efter aftale kan der oprettes et slideshow album uden mulighed for download, til deling med familie og venner.
Pris: 3000 kr + moms


Bemærk: Alle priser er eksklusiv moms.


Generelle betingelser
Jeg skelner mellem privatkunder og erhvervskunder. Den primære forskel ligger i de rettigheder kunden køber til billedet, hvor erhvervskunderne i modsætning til privatkunderne må anvende billederne kommercielt. Derfor er prisen også lidt højere for erhvervskunderne.

Som privatkunde gælder følgende betingelser:

Du kan frit bruge billederne til alle ikke-kommercielle formål, såsom at bestille print, bøger, t-shirts eller lign. og billederne kan frit bruges på internettet til portfolio, eget website, blogs og internetprofiler - meget gerne med reference til www.egballe.dk, men dette er ikke et krav. Billederne må ikke videresælges. Du skal være opmærksom på, at alle som gives adgang til albummet har samme muligheder for at bestille print og downloade billeder som dig selv.

Jeg ejer alle rettigheder over billeder taget under fotosession i henhold til ophavsretsloven. Jeg kan frit anvende billederne i min markedsføring, udstilling og website i ind- og udland. Jeg må ikke videresælge billeder taget under fotosession og password til albummet vil kun blive udleveret til dig.

Billederne må ikke anvendes eller udstilles, således at de kan sætte enten fotograf eller model i forbindelse med: Sygdom, pornografi, religion, politik samt køns- eller racediskriminerende holdninger.

Hvis du har købt nogle billeder som privatkunde og efterfølgende ønsker at anvende dem til erhverv, skal du blot kontakte mig, så vi kan aftale en pris for kommerciel brugsret til billederne.


Print
At fremstille de optimale print af dine billeder er et speciale for sig selv - og det overlader jeg til specialisterne. Der er rigtigt mange muligheder og forskellige kvaliteter - udover print på papir, kan du få lavet kanvasprint, tryk på tøj, tasker, kopper og alt muligt andet.

Hvis du ønsker flotte print på papir i god kvalitet eller print på kopper, musemåtter, t-shirts, kort, tavler, kalendere, fotobøger eller alt muligt andet i den stil er der mange udbydere at vælge imellem. Jeg har via min hjemmesideudbyder mulighed for, at du kan bestille print direkte fra tre professionelle laboratorier i england, som tilsammen har et meget bredt udvalg i en god kvalitet og til en fornuftig pris. Uagtet at bestillingerne foretages fra min hjemmeside går bestillingerne direkte til leverandørerne og både betaling og levering er udelukkende et mellemværende mellem kunde og leverandør helt uden om mig.

Hvis du ønsker den bedste kvalitet med Lambdaprint og/eller individuelle håndlavede indramninger, anbefaler jeg danske xprint. Kontakt dem og forklar, hvad du skal bruge billedet til, så kan de rådgive dig mht. hvilket papir og printmetode som vil give det bedste resultat. Husk at gøre mig opmærksom på hvis du planlægger at anvende xprint, da de skal have billederne leveret i et andet format end de fleste andre.